Een leven lang leren


met hoofd en lichaam

Wat blijft hangen is de beleving

Ontwikkeling en groei is alleen mogelijk als je bereid bent om te leren. Zoek je een originele invulling van je studiedag, dan zit je hier goed. Ik geef workshops die een beroep doen op het hoofd en op het lichaam. Je ervaart iets. Je doet actief mee samen met je teamgenoten. Het geeft stof tot verder praten; het inspireert om de krachten te bundelen en werkelijk zaken aan te pakken.

Originele invulling van een studiedag

Close Encounters doet een beroep op je verbeelding en neemt je mee op ruimtereis. In het verhaal van ruimtetoeristen die in de problemen komen, gaat het over samenwerken. Het verhaal wordt afgewisseld met oefeningen met en voor het hele publiek. Close Encounters wordt in een theater gegeven.

De Feedback Carrousel combineert een plenair en een workshop gedeelte. Plenair worden enkele scènes gespeeld door acteurs waarop de zaal regie mag voeren. Vervolgens zijn er 3 workshoprondes die het thema feedback van verschillende kanten belichten. Interactief, persoonlijk en verbindend.

‘Ken je Pappenheimers’ is speciaal voor nieuw samengestelde teams. Je leert elkaar op een originele en verdiepende manier kennen. Hoe beter je elkaar kent, des te meer kan je elkaar wel of niet vertrouwen. Ook dat onderzoeken we. Je ontdekt je persoonlijke waarden en samen wordt een opzet gemaakt om de teamwaarden te formuleren.

 

Heb je zelf een thema en zoek je naar een passende vorm? Ik denk graag met je mee. Samen met een team senior acteurs/trainers maken we de perfecte invulling van jouw studiedag. We schrijven scènes, spelen, regisseren en trainen met veel gevoel voor inhoud en humor. We kunnen zowel kleine als grote groepen aan.

 

 

×