Close Encounters, spelshow in de ruimte


interactieve kick-off

Close Encounters, spelshow in de ruimte

In een theater neem ik u mee naar de ruimte. Daar waar alles mogelijk is. Na de lancering begint het spel. De deelnemers reizen in twee teams langs verschillende planeten en krijgen daar opdrachten. Het thema en de opdrachten bespreek ik samen met u, zodat het aansluit bij wat u beoogt. Deelnemers bepalen met elkaar of ze terug naar aarde keren of eeuwig tussen de sterren zweven.  Zeer geschikt voor teamdagen, hei-sessies en als kick-off van de training Mission Ready.

Ruimtereis

Twee teams maken een reis langs planeten. Op elke planeet ligt een opdracht voor een aantal teamleden. De anderen observeren hoe de opdracht wordt aangepakt en uitgevoerd. Er is ruimte voor nabespreken, reflectie en plezier en inzichten. Close Encounters wordt gegeven in een theater, de ruimte waar alles mogelijk is.

Wat levert het op?

In 1,5 uur staat uw thema op de kaart. Iedereen is een ervaring rijker. De tongen gaan los. Er is energie. Men heeft elkaar op een andere manier leren kennen. Van hier uit ontstaat een basis om te reflecteren op het thema binnen het eigen team/organisatie. En men is bereid om te veranderen wat niet meer werkt. De training Mission Ready is een logisch vervolg.

Wat anderen zeggen

“We hebben nog lang nagepraat over de voorstelling. We vonden het concept goed doordacht en zouden het graag eens met het team waarin we werken doen.” – Hilde M.

“Wat een prachtig gegeven! We hebben er enorm van genoten! Wat jij namelijk hebt gedaan is dat je ons daadwerkelijk hebt laten VOELEN door jouw oefeningen van hardop iets tegen een vreemde zeggen, waar het om draait. Het gaat erom dat mensen naar elkaar luisteren en daarbij letterlijk stilstaan.
Wij herkenden heel veel van jouw lessen in dialoog in ons werk. En we constateerden dat jij “in het moment” goed kon reflecteren op wat er gebeurde in dat groepje op het podium. Ik denk dat een dergelijke workshop heel erg goed zou aansluiten bij grote bedrijven. Dit is effectiever dan een coach met een team de hei op sturen!” – Michelle van Hout

“Doorgaans ben ik niet zo te porren voor het meedoen in een interactieve sessie. Ik ben meer iemand die op afstand stilletjes wil genieten. Maar ik merkte aan mezelf dat het me geen enkele moeite kostte.” -Jaco v.d. T.

“Wat bijzonder dat echt alle mensen een enorme bereidheid hadden je oefeningen te doen en ervaringen te delen. (…)  Ik heb twee leuke ervaringen gehad met het stel wat links naast me zat. Werd zeer serieus opgepakt, en je hebt snel een mooie verbinding, een kennismaking  die verder gaat dan hoe is het.” – René v.d. H.

Wilt u als organisatie deze workshop inhuren? Vul uw naam en email adres in, dan neem ik contact met u op.  

×