Originele workshops voor studiedag


Wat blijft hangen is de beleving

Wat blijft hangen is de beleving

Ontwikkeling en groei is alleen mogelijk als u bereid bent om te leren. Zoekt u een originele invulling van uw studiedag, dan bent u hier goed. Ik geef workshops die een beroep doen op het hoofd en lichaam. U ervaart iets. U doet samen met uw team actief mee. Dat geeft stof tot verder praten; het inspireert om de krachten te bundelen en daadwerkelijk zaken aan te pakken.

Originele workshops voor studiedag

Close Encounters is een spelshow in de ruimte. Twee teams bezoeken verschillende planeten bezocht. Op elke planeet ligt een opdracht. Elke opdracht belicht een ander aspect van een door u aan te geven thema. Doel is om veilig terug te keren naar de aarde. Gaat dat lukken? De deelnemers bepalen dat samen. Interactief, lichtvoetig en soms confronterend maatwerk. Iedereen neemt er iets uit mee. Close Encounters vindt plaats in een theater.

De Feedback Carrousel combineert een plenair en een workshop gedeelte. Plenair spelen acteurs enkele scènes waarop de zaal de regie voert. Vervolgens belichten 3 workshoprondes de verschillende kanten van feedback. Interactief, persoonlijk en verbindend.

‘Ken uw Pappenheimers’ is speciaal voor nieuw samengestelde teams. U leert elkaar op een originele en verdiepende manier kennen. Hoe beter men elkaar kent, des te meer ruimte is er voor vertrouwen.  Ook dat onderzoeken we. U ontdekt uw persoonlijke waarden en samen wordt een opzet gemaakt voor het formuleren van de teamwaarden.

Een studiedag op maat

Heeft u zelf een thema en zoekt u naar een passende vorm? Ik denk graag met u mee. Samen met een team senior acteurs/trainers maken we de perfecte invulling van uw studiedag. We schrijven scènes, spelen, regisseren en trainen met veel gevoel voor inhoud en humor. We kunnen zowel kleine als grote groepen aan.

×